Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Lisal Expert Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Program administrare asociatii proprietari Gesimo
1 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Gesimo(Gestionare Imobile online) – cel mai complet si usor de utilizat program administrare asociatii de proprietari sau complexe rezidentiale care respecta legislatia in vigoare.  Acest soft pentru administrarea imobilelor este  disponibil online 24h/7zile.

- Proprietarul are acces in orice moment la cheltuielile lunare, la valoarea intretinerii si la Fisa apartamentului.

Plata intretinerii se poate efectua online, de acasa, din fata unui calculator.
- Administratorul introduce cheltuielile lunare si modul de impartire al acestora (cota indiviza, numar persoane, apartament). Dupa aprobarea online de catre presedinte si cenzor, poate tipari cotele de intretinere lunare pentru a fi afisate la avizierul asociatiei.

- Casierul incaseaza valoarea cotelor de intretinere lunare pentru fiecare apartament in timpul programului si genereaza chitante.
- Contabilul tine contabilitatea asociatiei de proprietari in partida simpla si are acces la toate cheltuielile efectuate intr-o luna. GESIMO are inclus modulul de contabilitate in partida simpla pentru asociatiile de proprietari.

Pentru accesarea functionalitatilor de baza, pretul minim este 1 leu/apartament. In functie de dimensiunea asociatiei si durata contractului, preturile sunt negociabile.

Pentru mai multe informatii accesati site-ul http://gesimo.ro sau contactati-ne la adresa de email.
Din Gura in Gura